НАЙ-НОВИ:

Босът на Efbet Цветомир Найденов: “Божков иска да се изкара жертва, а неговият най-сериозен бизнес беше: контрол над комисията по хазарта и рекет”

Цветомир Найденов: Той иска да се изкара жертва. “Той иска да се изкара жертва. Не говори за убийства, изнасилвания и побои. Истината обаче е съвсем друга”, написа преди минути Найденов.

“Васил Божков иска да се изкара жертва. Не говори за убийства, изнасилвания и побои. Истината обаче е съвсем друга. Дадох някои разяснения за поредната му лъжлива история за някакви чехи, за това, че някой е искал да му вземе бизнеса. За пореден път повтарям, че неговият най-сериозен бизнес беше: контрол над комисията по хазарта и рекет”, написа собственикът на efbet.

Найденов публикува и инфографика, в която точка по точка оборва лъжите на Божков, който сви 700 милиона лева от хазната и се скри в Дубай от правосъдието.

Васил Божков иска да се изкара жертва. Не говори за убийства, изнасилвания и побои. Истината обаче е съвсем друга. Дадох…

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Петък, 5 юни 2020 г. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Всички знаем приказката на Ханс Кристиан Андерсен за грозното патенце,…