НАЙ-НОВИ:

Борисов: Хората усещат – и увеличението на заплатите, и 50 лева за пенсионерите

Бойко Борисов пак тръгна с джипа, инспектира столичното Околовръстно. С него беше и министърът на икономиката Лъчезар Борисов. 

Виж какво съоръжение, хората ще минават бързо, похвали се той, докато минаваше покрай новия мост при Горубляне. На 7 септември тая част ще я пуснеме, обяви Борисов. Едно време бордюр по бордюр са ги правили, сега минава машината и ги излива, продължи да се диви премиерът.

За 2 минути ще се стига от “Младост” до “Тракия”. Мостът над Искъра е готов. Ще видите как ще диша града, след като мостът над “Горубляне” е готов”, каза премиерът.

“Темпото на строителство е много бързо”, каза министърът на икономиката.

Да оставим хората да преценят какво сме направили за тях, обобщи Борисов. Пак продължаваме да управляваме най-добре епидемията в цяла Европа, допълни той. Действайте смело, хората усещат – и увеличението на заплатите, и 50 лева за пенсионерите. Готвим план за следващите месеци, предстоящата година и половина ще бъде най-тежката, каза още премиерът.

От двулентови пътища правим магистрали. Строителите работят денонощно, дори и по празници, за да имат софиянци завършен Околовръстен път. Напредъкът е видим с всеки изминал ден. Така изглежда "провалената държава". Oставям на хората да преценят какво сме направили ние и какво са направили всички останали за 30 години. Световният БВП продължава да спада, икономиките търпят огромни щети, а броят на заболелите в Европа и света се върна на нивата от март. Най-тежката година и половина се задава. Подготвяме план за следващите месеци, защото който и да управлява, държавата трябва да бъде подготвена за справяне с кризата. И въпреки всичко продължаваме да строим, всички сектори на икономиката работят и управляваме най-добре пандемията.

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 5 септември 2020 г.

 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на партия "Воля" Веселин…