НАЙ-НОВИ:

Борисов: Сменяме Красимир Живков, няма милост за никого!

“В понеделник сменяме зам.-министъра Красимир Живков. С екоминистъра Емил Димитров сме се разбрали в понеделник да имам предложение от него за нов зам.-министър с ресор отпадъци. Няма милост за никого. Ако си мисли, че ще има компромис, защото се познаваме. ГЕРБ не може да ни упрекнете за такива неща, сменихме и Цветанов, съжаляваме, но се наложи”, заяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекцията на Обходния път на Поморие, който ще е готов го края на юни.

“Цветанов най-вероятно ще направи свой политически проект, защото е обиден за начина, по който го смених заради подозрения. Всеки има своя път, ГЕРБ също има своя”, каза още премиерът.

Премиерът Бойко Борисов е на инспекции по Черноморието.

С него са министърът на финансите Владислав Горанов и заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

Проверка на строителството на “Арена Бургас”

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 30 май 2020 г.

Първата спирка беше строителството на спортната зала “Арена Бургас”. Те провериха строителството заедно с кмета на Бургас Димитър Николов.

За “Арена Бургас” правителството отпусна близо 18 млн. лв. . “Става си сграда. Евровизия може да се прави тук”, отбеляза Борисов.

Забавянето на строежа с около 3 месеца се дължи на пандемията от COVID – 19. Изпълнителите отчетоха пред министър- председателя извършените дейности, а кметът Димитър Николов заяви, че за празника на града – 6 декември, залата ще бъде завършена.

“Летището вече е отворено, има един полет. От 18 юни се очаква да стартират и чартърите”, съобщи още кметът Димитър Николов.

Борисов инспектира и обхода на Поморие, който трябва да отпуши трафика по Черноморието.

“Да правите така, че като дойдем да откриваме, веднага да тръгне движението”, заръча премиерът. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
27-годишен мъж изнасили 87-годишна жена в благоевградското село Палат, която…