НАЙ-НОВИ:

Борисов се разпореди да накажат строго побойниците на репортера Димитър Върбанов

“Такова нещо не може да се толерира! Трябва да сме изключително непримирими към подобни деяния”, бе категоричен премиерът

Премиерът Бойко Борисов е поискал спешно да му се докладва за разследването на случая с журналиста Димитър Върбанов и виновните за нападението да бъдат най-строго наказани. Репортерът от предаването “Господари на ефира” бе бит, докато правеше разследване за храни с изтекъл срок на годност.

От Ню Йорк, където е на посещение за участие в сесията на Общото събрание на ООН, министър-председателят коментира инцидента.

[ad id=”225664″]

“Разговарях с Терзийски, директора на полицията. Той е в Хага. Да кажем, че в 2 или 3 през нощта българско време. Дал съм им час и половина срок да ми докладват – арестувани, задържани, съответно, побойниците и с цялата строгост на закона да бъдат наказани. Така че надявам се и прокурорите бързо да повдигнат обвинения, разбира се, по всички правила на наказателния закон. Това е недопустимо. Знаете, аз само за кимване или намек махам от парламентарната група към журналист. Такова нещо не може да се толерира. Не само да се толерира, просто трябва да сме изключително непримирими към подобни деяния”, заяви Бойко Борисов, цитиран от БНТ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
С. ХРИЩЕНИ-УЛ. НОВОЗАГОРСКО ШОСЕ-УЛ. ИЗВЪН РЕГУЛАЦИЯ-ФИРМА КРЕМЪК-НОВОЗАГОРСКО ШОСЕ РАЙОН АТЗ…