НАЙ-НОВИ:

Борисов рамо до рамо с Гергов на Панаира. Нападна журналисти за въпрос!

След като откри поредното издание на Международния технически панаир в Пловдив и кратка разходка, премиерът Борисов се спря и за журналистически въпроси. Един от тях обаче беше доста изненадващ, а именно дали не е дошъл в града, за да стопля отношение с бизнесмена Георги Гергов.

[ad id=”225664″] „Аз не вярвам да има такъв идиот в държавата, който да си помисли това! Не мнозина, а един такъв идиот няма”. Той поясни, че посещава Панаира, защото това е мястото, което събира множество български и международни компании, където се представят иновации, където се търгува. „Наслушах се на такива глупости!”, отсече Борисов за евентуалните подозрения за политически разговори с Гергов. Премиерът обясни, че партньорство на БСП е било предложено от гледна точка на това, че на България й предстои да председателства Съвета на Европейския съюз. Именно заради това на социалистите била предложена позицията „председател на парламента”.
„Щеше да е добре всички да сме дружни”, коментира Борисов. Всичко било за политическата стабилност и предстоящото председателство на Съвета на ЕС, обясни той.
„Г-н Гергов си носи и политическата, и партийната, и цялата отговорност”, коментира Борисов. Що се отнася до общата обиколка на Панаира, той заяви: „Няма да е европейско да дойда на Панаира и да кажа “Гергов да не е до мен!”, съобщава “Трафикнюз”.

[ad id=”225664″] Борисов не пропусна да блесне и с поредния бисер. “Имаме 11 пpоцента ръст на доходите от началото на годината по данни на евростат. И това си личи, като дойде празник – по 1 милион бългаpи cе изнаcят да почиват. Медиите не могат да отразят вечерно време стотиците хиляди автомобили, които се движат напред-назад”, заяви той.

http://BNews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
"Берое“ и „Левски“ не се победиха, завършвайки наравно 0:0 в…