НАЙ-НОВИ:

Борисов не ще заместник за карантината, с коронавирус ще ръководи държавата

“Към момента премиерът Бойко Борисов изпълнява работните си задължения и е в постоянна връзка с членовете на Министерския съвет. Министър-председателят има общо неразположение и не се налага вицепремиер да го замества, каквато е процедурата в случай на по-сериозно влошаване на здравословното състояние на премиера.” Това се казва в съобщение до медиите на правителствената пресслужба заради положителния тест за коронавирус на премиера Бойко Борисов.

Публикуваме цялото съобщение до медиите:

Във връзка с множество медийни запитвания относно положителния PCR тест на министър-председателя Ви информираме, че и към момента премиерът Бойко Борисов изпълнява работните си задължения и е в постоянна връзка с членовете на Министерския съвет. Министър-председателят има общо неразположение и не се налага вицепремиер да го замества, каквато е процедурата в случай на по-сериозно влошаване на здравословното състояние на премиера.

Припомняме, че както ЗАРАТА писа по-рано, премиерът Бойко Борисов обяви в личния си Фейсбук профил, че е заразен с коронавирус.

 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Тромпетистът от „Ку-ку бенд“ Йордан Йончев – Гъмзата вече не…