НАЙ-НОВИ:

Борисов в Стара Загора: Което куче ме е захапало, все е побесняло. Нали виждате колко сладко спинкам?

  • Елена Дюлгерова
  • 20.06.2020
  • ИЗБРАНИ
  • Коментарите са изключени за Борисов в Стара Загора: Което куче ме е захапало, все е побесняло. Нали виждате колко сладко спинкам?

В отлична форма съм, за да ми е нужна подкрепа. С радост чувам, че Добрев, след като иска да стане лидер на партия, иска да стане и министър-председател. А не да се скриеш като Орешарски”. Това заяви премиерът Бойко Борисов на среща с актива на ГЕРБ в Стара Загора.

“Не сте ли чували приказката: Който нож вади – от нож умира”, “Който гроб копае – сам пада в него”. Българският народ има толкова много поговорки. Пред мен не стои въпросът, дали съм незаменим лидер” заяви още премиерът. Толкова години е бил до мен, аз лоша дума не съм казвал. Не ми е даже приятно и вие да казвате. Той се е срамувал от нас. Пожелавам успех на новия му проект”, коментира Борисов бъдещия политически проект на Цветанов и допълни: “Както се казва, което куче ме е захапало, все е побесняло! Който може да играе карти, приятна игра”

“Той може да направи свой политически проект, но никога няма да напълни такава зала. В Библията се казва – Обичай врага си, не го мрази. Врагът сам ще се изяде от злобата си. Ние сме градивна партия”, коментира още премиерът.

Среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от област Стара Загора

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 20 юни 2020 г.

“Виждате, че и без Цветанов е пълна залата. Нали беше негово дело – а сега вие сте партията, това е демокрация”, каза още Борисов. “Какво ме тревожи, нито обръщайте внимание на Цветанов, нито на който и да е. Ние имаме да строим още. В личен план на мен ми стига, че една 100-годишна партия, друго освен Борисов не знае. Стават и лягат с мен”, коментира Борисов. Те са имали ятаци, имали са партизани, а са си издигнали един човек за враг.

“Може ли една стогодишна партия да се занимава с мен, това е обидно за комунистите, там партизани е имало”, каза Борисов, стягайки редиците на ГЕРБ.

Борисов изтъкна, че предстоят важни задачи – влизането в Банковия съюз и “чакалнята” на еврото.

“Ще видите каква чакалня ще направим”, посочи Борисов. Според него професорите Румен Гечев и Пламен Орешарски са с основна специалност “фалити”. Премиерът отново подчерта значението за България от присъединяването към Банковия съюз.

“Сега се шегуваме с коронавируса, защото вътрешно ни е страх. Има го”, мина на друга тема Борисов и подчерта, че сега “се движим по ръба”, харчим от “мазнинката на държавата, изтъняваме”.

“Хората повече не можеха да издържат, затова почнахме да пускаме – планини, паркове, през ден. Обвиняват ни, че действаме – проба – грешка. То целият свят е проба – грешка”, подчерта Борисов.

“Българите забогатяха – започнаха да почиват, ходят в Гърция, не могат да издържат, опашка на границата стана”, продължи премиерът.

“Тази година не е тежко, догодина е страшно”, предупреди премиерът.

“Бих казал на опозицията – дайте да работим заедно, догодина няма да понесем, ако не сме единни като нация. Свършват парите”, бе откровен Борисов.

Премиерът Бойко Борисов участва в среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Стара Загора. Заедно с министър-председателя са спортния министър Красен Кралев, финансовият министър Владислав Горанов, вицепремиерът Томислав Дончев и кметовете на Бургас Димитър Николов и Стара Загора Живко Тодоров.

В Стара Загора съм на среща с кметове и членове на ГЕРБ.

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 20 юни 2020 г.

На областния управител на ГЕРБ в Стара Загора ще бъде наложена глоба. Причината е, че не е спазена заповедта на премиера и са допуснати повече хора.

“Но пък имаме маски и дезинфектант, така че надявам се да няма проблеми, защото знам, че много журналисти ще го отразят”. Това стана ясно от думите на водещия – кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

В своето представяне той пожела на Борисов да не се поддава на манипулации и да продължава смело напред.

От своя страна пък премиерът заяви: “Нали знаете, че има една приказка – щом спиш добре. Нали виждате колко сладко спинкам”.

Пожелавам му да е жив и здрав, да не се поддава на манипулации и на хора, които искат да го саботират и да дойдат на власт на всяка цена”, заяви Тодоров.

  Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Хърватинът Борна Чорич победи за 36 минути първата ни ракета…