НАЙ-НОВИ:

Борисов: На Бузлуджа били 50 000! Да хапнат и пийнат, те обичат

“Три пъти им занесох властта! “Диктаторът” отиде при тях, а те не могат. Пак избори – и пак ги бия. На шест месеци да правим избори – това ли искат? На Бузлуджа били 50 000, та те са толкова. Да си хапнат, да си пийнат – те обичат!” Така премиерът Бойко Борисов коментира събора на БСП на Бузлуджа. Той обаче подчерта и, че той е традиция за социалистите.

Премиерът бе на символично откриване на ремонтираните сгради на Общината, Полицията и Службата за пожарна безопасност в Нови пазар. И отговори на въпроси на медиите.

Борисов подчерта успехите на правителството и пак, както и вчера, изтъкна – че те от ГЕРБ не приказват, а показват това, което са направили.

“Аз знам какво е да си кмет по време на управление на БСП. Те щяха да уморят хората в София, направиха криза с боклука”, каза Борисов.

[ad id=”225664″]

“Три пъти им занесох властта! “Диктаторът” отиде при тях, а те не могат. Пак избори – и пак ги бия. На шест месеца да правим избори – това ли искат”, коментира той призива към предсрочни избори, който се чу от Бузлуджа.

“Честит им празник, ние показваме”, каза на няколко пъти Бойко Борисов. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
"Но шайката си отива, народът остава и този народ трябва…