НАЙ-НОВИ:

Борисов за хейтърите и платените тролове на БСП: Истерията е непродуктивна

news.bg

Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП – Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали и не сме казали каквото и да е, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ми е целта да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, защото е непродуктивно и по никакъв начин не е добре“.

Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Ню Йорк, където той участва в 73-тата сесия на ООН в САЩ.

Той даде висока оценка на управлението на Тръмп и обяви, че “разбира защо той е толкова популярен” – защото поставя интереса на САЩ над всичко.

По никакъв начин не станах по-оптимист и не съм по-спокоен, макар че всички говорят за мир и разбирателство. И от изказванията на президентите Тръмп и Ердоган, и от тези на всички останали виждате, че всички са за ненамеса във вътрешните работи, за толерантност, но ако може другите да ги спазват”, коментира още Борисов.

Как да се задълбочат българо-турските отношения обсъдиха българският премиер Бойко Борисов и турският президент Реджеп Тайип Ердоган, съобщиха от Министерския съвет. Двамата разговаряха в рамките на 73-тата сесия на ООН в САЩ.

Според информацията, обсъдено е и двустранното сътрудничество и приноса на Турция за овладяване на мигрантския поток по българската граница.

С парите, които събрахме в повече в бюджета, ще можем да си позволим машини за военните сили. Благодарих на генералния секретар на НАТО Йенс Столтеберг, че смениха методиката специално заради нас. Давали сме доста повече пари за отбрана, отколкото официалната статистика – те ни признават военната пенсия, парите, които се дават за военни съдии, за военни прокурори.

Надявам се щом излязат резултатите от комисиите, веднага да влезем в преговори за превъоръжаване на военновъздушните сили най-сетне. Да спрем с тези транспортни самолети и да си купим нови изтребители, за да можем да защитаваме въздушното си пространство.

Това написа Борисов в профила си. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...
  1. Той и въобще гербаджиите не понасят критика, затова щом някой ги подиграва или критикува, значи е хейтър и трол – платен и то от БСП. Аз не съм от БСП, но го критикувам и то безплатно, защото, представяте ли си, имам собствено мнение, което не е позитивно.

Вашият коментар

Виж още:
Премиерът Бойко Борисов смята, че от думите на президента на…