Борисов е уникален, неповторим и неподражаем. С папите, особено

Борисов е уникален, неповторим и неподражаем в поведението и изявите си. Само той е в състояние в рамките на възможно най-краткия времеви отрязък да се срещне с разни враждуващи помежду си страни и техните лидери, да извлече от тоя абсурд невероятни политически и международни заключения и изводи.

[ad id=“225664″]

Поредното му дефиле от Ватикана през Загреб, Киев и до Москва е ярка демонстрация за липсата на елементарни исторически, политически и дипломатически познания за реалиите в Европа и света.

Този индивид няма представа и понятие за рисковете, с които натоварва държавата и правителството си. А опростачените му коментари за изявите му само на пръв поглед са смешни. Аз от години наблюдавам, чета и се интересувам от мястото на България на Балканите, в Европа и света и смея да кажа, че съм лаик и любител, но не бях чувал след призива на Тато да превърне Балканите в безядрена зона някой друг да поеме безумната инициатива нашите посолства и консулства да обслужват интересите на освен на нашата държава, и на БЮРМ, за която сега гърците се карат с т. н. македонци.

[ad id=“263680″]

Не бях чувал и за държавен лидер, за какъвто се има Борисов, тая вечер да гледа мача „Реал“-Мадрид срещу „Ливърпул“ в компанията на скандалния „президент“ на Украйна Порошенко, а утре да му предстои среща с президента на РФ, с когото Порошенко е във фактическа война.

[ad id=“236999″]

Не съм наясно какви са ползите за България от тези безумни и най-малкото странни движения на премиера. Знам, че и той не е наясно, но със сигурност е доволен, че е в новините и медиите му дават възможност да изговори несвързано неясните си мотиви.

Или е по-важно, че в момента гледа мача за ШЛ в една и същата ложа с краля на Испания и компрометирания президент на Украйна?

Любо Кольовски, бивш журналист (доколкото бивши журналисти има)


image0 (9K)