НАЙ-НОВИ:

Бони награби босненец

В чалготека в Студентски град в столицата двамата се гушкаха, танцуваха предизвикателно и аха да се разцелуват в разгара на партито. Официалната версия гласи, че в момента Бони няма мъж до себе си и е свободна жена, която може да прави каквото си поиска. Затова и флиртовете с по-млад мъж не са чак толкова изненадващи.

След няколко неуспешни връзки фолкаджийката се взе в ръце и реши значително да се подмлади, за да може отново да привлича мъжките погледи. Бони първо опъна лицето си, по което вече дори трудно се виждат мимики.

По-рано тази година певицата си сложи бели фасети, за да грейне усмивката й. Не е пропуснала и леко да повдигне големия си бюст, който с времето леко се е поотпуснал. Още преди това изпълнителката си оправи и носа – интервенция, която напоследък е много модерна в чалга средите.

С новата си визия Бони е атрактивна за мъжете и това си пролича от погледа на Джулович. Босненецът не отлепяше очи от колежката си и се включи с шоуто за пред публиката. Двамата се раздадоха максимално, като освен с гласови умения впечатлиха и с танци. Музикантите с малките барабанчета допълнително нажежиха обстановката, а самата Бони също се опита да посвири, пише “България Днес”.

Интересно впечатление направи фактът, че Бони се появява на участие с ветрило. През цялото време тя си вееше с него, защото видимо се разгорещяваше от песните и свалките. Това я прави пионер в тази област, тъй като досега фолкаджийка не е била забелязвана с ветрило в нощно заведение.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Броени дни след официалното начало на предизборната кампания във Великобритания,…