Бомба със закъснител цъка в „Завинаги“: Имам бръснач на устните, целувам те!

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Адем застава плътно зад семейство Боран, заплашвайки Окан.

Окан получава пореден шамар, но този път не от Фикрет, а от съпругата му, към която той проявяваше видим интерес, макар и спазвайки благоприличие. Ипек се среща с него на кафе и му съобщава, че е решила да даде втори шанс на брака си. Самата тя му споделя, че в момента се чувства като полетяла птичка и му признава, че още много обича Фикрет. Окан е попарен от чутото и я пита дали ще продължи да работи.

Гюнеш нахълтва в дома на Санем, за да излее насъбралите се в нея от последните събития чувства. Тя е наясно какво става, обяснява, че е знаела, но не е била готова за усещането, че не иска да дели Адем с никого, дори и с новородения му син. През цялото време, слушайки тирадата на едновремешната си приятелка, Санем се подсмихва доволно. Ала Гюнеш е толкова обезоръжаващо искрена, че Санем я прегръща успокояващо. Прокрадва се обаче и въпросът за собствено бебе на дизайнерката…


В имението Фикрет забелязва, че Назиф някак странно е със слънчеви очила и когато той му ги сваля принудително, вижда синина под окото на прислужника. След кратко шикалкавене става ясно, че наемодателят, при когото отидоха Окан и Ипек, за да разгледат апартамента, се е раздрънкал пред Назиф и двамата са се сбили. Ключовата дума „спокойно“, която помогна на Фикрет при скорошното му сдобряване с жена му, набързо се изпарява. Той отива на делото в съда, където Ипек обявява, че оттегля молбата си за развод, но той е като буреносен облак и казва, че иска да се разведе. Огънят на кавгата между тях бързо се разпалва. Съдията обаче е категоричен, че отлага решението си за срок от 3 месеца.

В “Завинаги” неочаквани обрати в съдбата на най-тъжните герои

Ситуацията става много заплетена. Фикрет фучи към фирмата, Фарук му се обажда и научава какво е станало в съда, той със Сюрея обаче е в Истанбул, а Окан е казал, че също ще отиде в офиса. Там е само Адем, предупреден от Фарук какво може да стане и за него остава сапьорската работа да обезвреди бомбата със закъснител. Окан влиза при него. Виждаме Адем в неговата стара роля. Много бързо той преминава от едното състояние в другото, изправяйки се срещу Окан с думите: Имам бръснач на устните! Целувам те! И уж между другото му споменава да остави на мира братовчедка му Ипек.

Гюнеш прави изненада на Адем в офиса му, като му поднася два много специални подаръка както за Деня на влюбените, така и за новата му работа.

Светът за Ипек и Фикрет отново е срутен. Младата жена се обажда на майка си, за да ѝ разкаже как е минало в съда. Къймет се разбеснява и отива право при Есма да излее своята жлъч срещу сина ѝ. Конакът се оглася от виковете и грозните ѝ клетви.


image0 (9K)