НАЙ-НОВИ:

Болест и мъка налегнаха Геро

Талантливият актьор и бивш водещ на „Господарите” и участник в “Пълна лудница” така се е окръглил, че само операция на стомаха може да го спаси от свръхтеглото му. Навремето Люси Иларионов имаше същите габарити, но си сложи гастрален пръстен в корема и успя да смъкне половината от килограмите си.

Звездата на Малък градски театър „Зад канала” не може да намери по бутиците елегантни дрехи за гигантското си тяло, затова се носи предимно с анцузи, пише “Уикенд”.

Спортните долнища и горнища са от разтегателни материи и засега все още побират кълките и паласките на Геро. Симпатичният русенец твърди, че е свикнал с огромната си телесна маса и че тя не му пречи, но все пак прави отчаяни опити да поотслабне. Онзи ден той си купи за обяд само половин литър портокалов фреш, видяха папараци. За да редуцира теглото си актьорът пуши и много цигари, но за жалост това не му помага особено.

Драстичното надебеляване на Герасим не се дължи на лакомия, а на здравословен проблем. Последният се отприщил от стрес в следствие на тежка автомобилна катастрофа край връх Шипка. ПТП-то станало преди години по вина на водач на камион – многотонажното возило навлязло в насрещното движение и се блъснало челно в колата на театрала. Младият артист оцелял в сблъсъка, но в месеци по-късно започнал да пълнее.

show.blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Най-голямата търсачка Google поздрави света с българското национално знаме, изписвайки…