Бойко Борисов спечели титлата по футбол за ветерани в Стара Загора (СНИМКИ)

Премиерът Бойко Борисов помогна на отбора си Витоша (Бистрица) да стане шампион на България по футбол за ветерани. Финалът за титлата се игра на стадион Трейс Арена в Стара Загора. Борисов се разписа два пъти при успеха с 6:3 над Нефтохимик (Бургас).

[ad id=“225664″]

Борисов се появи директно по спортен екип с неизменния №13 на гърба и поведе атаката на бистришките „тигри“. Сред зрителите бяха кметът на Бургас Димитър Николов, колегата му от Стара Загора Живко Тодоров и спортният министър Красен Кралев.

[ad id=“263680“]

Светльо Петров откри резултата след асистенция на Бойко Борисов в 25-ата минута – 1:0. Втория гол вкара отново Петров в 35-ата минута. В началото на второто полувреме Паскалис третия гол за тима от Бистрица.

В 50-ата минута Бойко Борисов се разписа от дузпа за 4:0. Две минути по-късно Пламен Крумов също от дузпа вкара за бургазлии за 4:1. В 59 – та минута Димов от Нефтохимик удари страничната греда от фаул.В 76 – та минута Витоша вкара пети гол чрез Пееев с глава. Преди това Борисов нацели напречната греда и Пеев беше точен в добавката.Две минути по – късно Бойко Борисов се възползва от разбъркване и вкара за 6:1.

[ad id=“236993″]

В края на мача Нефтохимик отбеляза още две попадения чрез Димов и Христов за крайното 6:3.
Премиерът Бойко Борисов получи приза за голмайстор на първенството, Пламен Крумов от Нефтохимик получи купа за най – добър играч на шампионата за ветерани.


image0 (9K)