НАЙ-НОВИ:

Божков се шири в пентхаус в Дубай

Васил Божков се укрива в апартамент в комплекса “Адрес Булевард” в Дубай, твърди в. “Галерия” като се позовава на анализ на снимките, които публикува самият обвиняем.

Това бил пентхауз собственост на румънеца Джовани Бекали, като вероятно с него е и бившият формален собственик на “Левски” Георги Попов. Цената на подобен имот била между 6 и 9 млн. евро.

А цялата медийна активност на Божков се вършела от Ивет Добромирова – бившата журналистка била близка с певицата Лилана, също обвиняема, към която Божков имал специално отношение и затова Добромирова и Божков се сближили. Бившата пиарка на Марин Райков измислила номерата с акциите на “Левски”, комиксите и изобщо позата на инфлуенсър, която е заел обвиняемият Божков. Добромирова поддържала фейсбук профила на Божков, твърди “Галерия”.

Божков се шири в пентхаус. Жилището е собственост на румънската фамилия Бекали, с която родният милионер поддържа лични и бизнес отношения от дълги години, разкри “Галерия”.

В интервюто си от 6 май и Васил Божков обяви, че живее в апартамент под наем в Дубай. Сега нямам пари и не разполагам с нищо, но имам доста богати приятели. Дават ми милион, два, пет. Не са българи”, поясни милионерът.

Разходка из сайтовете за имоти в Обединените арабски емирства показва защо Божков се е нарекъл Али Баба. Най-евтините жилища в „Адрес Булевард” започват от един милион лева. Средните цени на къщите в комплекса са между 6 и 9 милиона евро. Високите цени се дължат на изключителното място – идеалния център на Дубай, на около 350 м от плажа и морето и много близо до забележителния Бурж Халифа – най-високия небостъргач в света.

Първото си видео Божков е заснел в лоби бара на “Адрес Булевард”, а второто е правено в библиотеката на хотела. Точно от там българският Али Баба обвини властите, че се отнасят варварски към културата и в частност към неговата колекция от старинни артефакти.

73-етажният “Адрес Булевард” разполага със 196 петзвездни хотелски стаи и 523 различни по големина жилища и къщи. За лукса в хотела говори и цената на нощувката – най-ниската е 512 лв. Комплексът е и сред най-новите. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Европейската инициатива не цели въвеждането на единна минимална заплата, а…