НАЙ-НОВИ:

Богаташ, който бил влюбен в мъжа на Енджи Касабие ги издържа

Богаташът обаче нямал интерес към екзотичната красавица, а към нейния съпруг.

Рабих оглавява класациите за най-красиви мъже от Близкия изток и е носител на титлата Мистър Ливан 2014.
[ad id=”225664″] Красавецът попаднал в полезрението на шейха, когато двамата се засекли на светско събитие. Още тогава богаташът извикал Енджи и Рабих и споделил пред двамата, че е възхитен от красотата на манекена. Ченето на диетоложката паднало до земята, но решила да приеме думите му като майтап.

Впоследствие обаче съпругът й споделил, че шейхът буквално го преследвал по петите и го затрупвал с десетки съобщения дори през нощта. Тогава диетоложката го посъветвала на се срещнат насаме с ухажора и да си изяснят недоразуменията.
[ad id=”255238″]

На въпросното рандеву обаче разкрил чувствата си, като помолил Рабих за дискретност, тъй като никой в Ливан не знаел за неговия афинитет към мъжкия пол. В знак на благодарност шейхът му подарил Ролекс на стойност 30 000 евро. Само за месец, благодарение на хубостта на мъжа си Енджи се сдобила с поръчков автомобил Рейндж Роувър, който пристигнал директно от изложение на последни модели и заради екстрите струвал 300 000 евро. Финансовата инжекция дошла като инжекция за закъсалата лекарка, която претърпя няколко фалита в последно време, пише „Ретро“.

Източник:blife.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Жертвите на пожарите, бушуващи в Северна Калифорния, се увеличиха до…