НАЙ-НОВИ:

Близки на убитата Дарина: Тя умря, защото не подаде жалба

Близките на убитата от Викторио Александров Дарина днес почистиха жилището, където 23-годишната жена беше застреляна от бащата на детето си, разказва репортаж на бТВ.

„Намерихме негова униформа от СОТ, която най-вероятно е дошъл да си я вземе, и тя му е отворила. С претекст да си види детето, но той е дошъл просто да я убие. Детето така е било грабнато, едната му обувка беше под дивана… Не мога да ви опиша какво беше горе”, разказа Валерия Филкова, приятелка на семейството на Дарина.

Според записи от охранителни камери, Викторио останал вътре няколко минути. Близките на Дарина показаха два счупени мобилни телефона – тя вече имала 6 такива, защото на всеки няколко месеца Викторио ги чупел.

Снимка: bTV

„Тя умра от това, че не подаде жалба”, смята Валерия Филкова.

Лелята на убитата – Таня Найденова, е категорична: „Аз не искам смърт за него. Смъртта за него е избавление. Искам постоянно това да гледа. Ако искат и герой да го направят, ако искат и на парчета да го нарежат, децата ни няма да се върнат”.

Близките показват свещичката от първия рожден ден на малката Никол. Той е бил само седмица преди то да умре. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
За зрелищна катастрофа в София разкри преди минути спортният журналист на…