НАЙ-НОВИ:

Бил Люис ще обучава в Стара Загора в предприемачески начин на мислене

Публична лекция „Предприемачески начин на мислене“, ще изнесе в Стара Загора Бил Люис, американски обучаващ лектор и бизнес консултант, президент на Мениджърска консултантска група, обслужваща организации, които се стремят към положителен растеж чрез максимално използване на силните страни и талантите на своите хора. Бил е и директор на образованието и корпоративното развитие към щата Арканзас в САЩ.

[ad id=”265504″]

Организатор на проявата е Община Стара Загора. Срещата с Бил Люис ще се проведе на 28 ноември от 18.00 часа в Регионална библиотека „Захарий Княжески“.

Идеята за обучение в предприемачески начин на мислене е насочена най-вече към учители и преподаватели, както и към представители на обществени организации и бизнес лидери, които искат да работят с тях.

Според Бил Люис предприемаческият начин на мислене не е друга учебна програма, а нов начин на мислене и процес в развитие.   Това не е друга форма за обучение, а катализатор за педагози, които искат да създадат предприемачески мислещи ученици.

По време на лекцията ще бъдат изяснени същността на обучението в предприемаческо мислене, както и особеностите на процеса.

Ще бъдат споделени най-добри практики и препоръки от обучители по света, които вече работят по темата.

[ad id=”265513″]

Бил Люис ще бъде отново в Стара Загора на 4 и 5 декември. Всички желаещи могат да се срещнат с него за допълнителни разговори и разяснения.

[ad id=”265520″]

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Clotihnk.eu е нещо повече от онлайн магазин за дрехи и…