НАЙ-НОВИ:

Бившата приятелка на принц Хари се разбърбори

Светът се тресе от скандалното решение на британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл да се откажат от кралските си задължения и да станат „финансово независими“. Точно по това време бившата приятелка на Хари – актрисата Кресида Бонас, даде сензационно интервю.

Тя говори за връзката си със сина на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна, за романса помежду им и Меган Маркъл.

Актрисата призна, че статусът на „бившата приятелка на Хари“ пречи на кариерата й.

                          Актрисата Кресида Бонас

Принц Хари и актрисата Кресида Бонас, известна с ролите си в ByBiMan, Tulip Fever и телевизионния сериал „Убийство в Уайтхаус Фарм“, се разделиха преди шест години, но връзката им все още е тема на дискусия в свртовните медии.

В интервю актрисата намекна, че постоянните въпроси за аферата ѝ с принц Хари я разочароват, тъй като те омаловажават нейните постижения като актриса.

„Никой не обича да бъде етикетиран. Опитвам се да си върша работата, а хората искат само да им говоря за Хари. Влагам много усилия в това, което правя и трябва да гледам себе си и моята работа, а не да коментирам какво е имало помежду ни“, заяви Кресида.

Бившата приятелка на принц Хари бе попитана и дали съчувства на Хари съпругата му, която вече е бивша холивудска актриса (или поне на този етап). Отговорът на Кресида бе категоричен:

„Няма да заемам конкретна позиция по този въпрос, иначе думите ми ще се появят на първите страници на вестниците. И това би било неуважително. Всичко това, което се случви между мен и Хари бе отдавна. Беше много отдавна. И подобни въпроси звучат странно, защото сега всичко в живота му е различно“, каза Бонас.

                                         Бонас бе на сватбата на Меган и Хари

Кресида се запозна с принц Хари през 2012 г., а тяхна сватовница бе братовчедка му принцеса Юджин. Връзката им продължи две години и от известно време дори се носеха слухове за предстоящ годеж на двойката, но през 2014 г. те се разделиха, поддържайки добри приятелски отношения.

През 2018 г. Бонас дори присъства на сватбата на херцога и херцогинята на Съсекс.

Сега тя е сгодена за агента за недвижими имоти Хари Уентуърт-Стенли.

jenata.blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Внукът ми, който е на две години, се изгори на…