Берое стартира с петима юноши зимната подготовка

Берое започна зимната си подготовката с първо занимание за 2020 г. Старши треньорът Димитър Димитров изведе група от само 9 футболисти. Останалата част от отбора минава медицински изследвания. „Берое“ ще тренира в пълен състав в сряда (8 януари).
Подготовка с тима започват и петима юноши на „Берое“ – Никола Маринов, Стоян Вергиев, Мартин Маринов, Георги Маджаров и Стоян Иванов, който се завръща от „Спартак“ (Варна), където бе под наем през есента. Освен тях подготовка с представителниуя отбор започна и първото ново попълнение за тима Генадий Ганев.
Ето групата за първото занимание: Генадий Ганев, Яя Меледже, Георги Ангелов, Рубен Бриджидо, Александър Цветков, Георги Маджаров, Мартин Маринов, Стоян Вергиев, Ахмед Туба;
Както е известно първата част от подготовката ще бъде проведена изцяло в Стара Загора, а на 16 януари отборът заминава на лагер в Белек, Турция. Към този момент за този период не е предвидена контролна среща.
Втората част от зимната подготовка ще се проведе в Белек, Турция. Там „Берое“ ще изиграе 5 контролни срещи. Съперници в тях са румънските „Ботошани“ и „Сепси“, полските „Легия“ (Гданск) и „Заглембе“ (Любин), както и казахстанския „Ордабаси“. На 31 януари отборът се прибира в България.
Преди подновяването на шампионата „Берое“ ще изиграе още две контролни срещи в Стара Загора – срещу „Нефтохимик“ и „Ботев“ (Гълъбово). „Берое“ започва официалните си двубои за годината от efbet Лига с домакинство на „Етър“. Точната дата и час на срещата ще бъдат обявени допълнително.
Програмата може да претърпи промени. Точните часове за всяка контролна среща и местата на проверките ще бъдат обявени допълнително.
ПРОГРАМА ЗА ПОДГОТОВКА
6 януари 2020
Начало на тренировките
6-15 януари 2020:
Тренировки в Стара Загора
17 януари – 31 януари 2020:
Лагер в Белек, Турция
18 януари 2020, Белек:
Берое (Стара Загора) – Ботошани (Румъния)
21 януари 2020, Белек:
Берое (Стара Загора) – Сепси (Сфънту Георге, Румъния)
24 януари 2020, Белек:
Берое (Стара Загора) – Легия (Гданск, Полша)
27 януари 2020, Белек:
Берое (Стара Загора) – Ордабаси (Шимкент, Казахстан)
30 януари 2020, Белек:
Берое (Стара Загора) – Заглембе (Любин, Полша)
1-14 февруари 2020:
Тренировки в Стара Загора
5 февруари 2020, Стара Загора:
Берое (Стара Загора) – Нефтохимик (Бургас)
8 февруари 2020, Стара Загора:
Берое (Стара Загора) – Ботев (Гълъбово)
14/17 февруари 2020:
Берое (Стара Загора) – Етър (Велико Търново)
* Програмата не е окончателна и Берое запазва правото си на промени

image0 (9K)