НАЙ-НОВИ:

“Берое” пуска 3 000 билета за домакинството срещу Черно море

Берое пусна в продажба 3000 билета за първия си двубой след подновяването на първенството в Първа лига. В неделя от 20.30 тимът приема Черно море в пряк сблъсък за място в топ 6.
Продажбата на билети за срещата стана възможна след като здравният министър издаде заповед, с която разреши присъствието на фенове по стадионите у нас. Максималната заетост предвидена в заповедта е 30% от капацитета на стадиона. От клуба призоваха привържениците да спазват изискванията на властите като сядат през две седалки един от друг, спазват дистанция на входовете и пред касите на стадиона и не се струпват пред и около стадиона преди и след двубоя.
Цената на билета за мача в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 5 лв. (от днес до събота), а в деня на двубоя от касите пред стадиона билетът ще струва 8 лв. Там обаче ще се продават билети само ако те не бъдат изкупени в предварителната продажба. Билетите за VIP зоната са по 30 лв. , включително и за деца, съобщиха още от Берое. Предварителната продажба се осъществява от Официалния магазин на Берое намиращ се на стадиона, както и в мрежата на eventim. Сезонните абонаментни карти важат за срещата и притежателите им могат да присъстват на двубоя. Привържениците на гостуващия отбор могат да закупят своя билет на касата пред сектора за гости в деня на мача.

Виж още:
В петък насочете вниманието си към отговорностите и задачите, които…