НАЙ-НОВИ:

Берое подписа първи професионален договор с Никола Маринов

Нападателят на Берое U19 Никола Маринов подписа своя първи професионален договор с Берое и официално е играч на “зелено-белите”.
Никола Маринов е роден на 30 юли 2002 г. в Хасково. Първите си стъпки във футбола прави там, след един двубой срещу Берое 2002 е привлечен в Стара Загора. “Доволен съм, че взех това решение и играя за Берое”, заяви в едно от интервютата си пред официалния сайт на клуба Никола Маринов.
През миналия сезон той записа и дебют за първия отбор на Берое. Това стана в срещата с Витоша (Бистрица) в края на редовния сезон в Първа професионална лига. От началото на този сезон Никола Маринов има отбелязани 2 попадения в Елитната група до 19 години.
Така Берое продължава своята политика за запазване на най-добрите си и талантливи кадри. Преди това договори с Берое подписаха Никола Гавов, Надим Ангелов, Стоян Иванов, Валентин Иванов и Иван Гошев. Това е и поредния пример за всички деца в школата, в чийто качества ръководството вярва безрезевно. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Тази вечер в епизода от крими сериала "Вътрешен човек" отново…