НАЙ-НОВИ:

Без време си отиде продуцентът на COOL…T по bTV Емил Дилчев

Навръх Благовещение почина продуцентът на предаването COOL…T по bTV Емил Дилчев. За кончината му съобщи в профила си във Фейсбук певицата Теди Кацарова, която е негова близка приятелка.

“Замина си най-близкият ми човек! Емчо, ти ми беше като брат! Не мога да опиша мъката и болката от загубата ти! Бори се от месеци с болестта, но тя победи – уви! Ти ми подари най-веселите мигове в моя живот, ех… какви пътешествия имахме! На кого сега ще се обаждам всеки ден! Толкова ще ми липсваш! Благодаря ти за най-красивия ми текст, който създаде за мен!”, написа Кацарова.

Емил Дилчев е роден на 5 юли 1977 г. в Плевен. Висшето си образование завършва във Факултета по славянски филологии на Софийския университет “Св.Климент Охридски”. През годините работи като репортер, асистент и режисьор в Нова Телевизия, Канал 3, Евроком. Реализира два филма за легендарната певица Паша Христова. Единият – биографичен, другият – разследващ в съавторство с Миролюба Бенатова. В bTV е почти от самото начало на телевизията.

“Това е човекът, който през последните повече от 10 години ви среща със звездите на родната музикална сцена. Неговите интервюта се отличават с откровеност, задълбоченост и се превръщат в изповеди на хора, които трудно споделят за личния си свят”, написаха от bTV.

Поклонението ще бъде на 27 март от 11 ч в храм “Св. Параскева” в София. Погребението на Емил Дилчев ще се състои в родното му село Садовец същия ден от 15 ч.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Шефът на ВМА и на Националния оперативен щаб ген. Венцислав…