НАЙ-НОВИ:

Бащи се трепаха до кръв в двора на училище

Двама бащи се млатиха до пускане на кръв пред физкултурния салон в ОУ “Иван Сергеевич Тургенев” в Разград. За скандала между двама родители съобщи говорителят на полицията в града Илияна Георгиева, по случая е образувано досъдебно производство.

Според официалната информация боят е станал към 17:30 часа в четвъртък. 47-годишните мъже, които имали ученици в “Тургенев” били в стара родова вражда и постоянно нахъсвали и децата си да продължават конфликта. В четвъртък се засекли пред физкултурния салон и започнали да се карат, после препирнята им минала в ръкопашен бой.

Единият от татковците ударил с юмрук другия в лицето и разбил устната му. Наложило се да викат линейка и да откарат пострадалия в Центъра за спешна медицинска помощ в Разград. Там го предгледали и го пуснали да се лекува в домашни условия. През цялото време докато траела “боксовата среща” свидетели на боя били и малолетните деца на двамата мъже. Те не участвали в боя, а само си разменяли обидни реплики, пише Glas.bg

“Инцидентът е станал извън учебно време, децата са дошли на занимания в баскетболния клуб и са се скарали. Обадили са се на родителите си, те са дошли, на едното момче, май е дошъл батко му, такава е информацията, която имам от близки на децата”, коментира пред “Монитор” директорът на училището Милена Орешкова.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Изолирани са 20 щама, срещу които не действа нито едно…