НАЙ-НОВИ:

Бащата на Меган показа сърцераздирателно писмо от нея, нарече го “кама в сърцето”

Бащата на Меган Маркъл показа писмо от пет страници, което е получил от нея през август след разрива между тях преди сватбата й, съобщи Контактмюзик.

Съпругата на принц Хари пише, че баща й е „разбил сърцето й на милиони парчета“ и й е причинил „излишна и неоправдана болка“.

Тя се оплаква, че той не е направил опит да се свърже с нея, упреква го, че е давал интервюта, в които е твърдял, че го изолират, а е отказал помощта й. Вместо това е застанал на страната на сестра ѝ Саманта, която тя „почти не познава“, и нейните „злонамерени лъжи“.

Томас Маркъл обясни, че първоначално е мислел да не разкрива съдържанието на писмото, но се е решил да го направи заради многобройните предположения в медиите.

Меган Маркъл пише, че е било ужасно да научи за инфаркта му от медиите. Тя го критикува и за това, че той говори против принц Хари, който е „толкова търпелив, добър и отзивчив“.

Томас Маркъл описва писмото на дъщеря си като „кама в сърцето“. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Брад Пит отиде на партито за 50-ия рожден ден на…