НАЙ-НОВИ:

Башар Рахал отвори закусвалня на пъпа на София

45-годишният актьор и продуцент Башар Рахал има ново бизнес начинание.

Звездата на сериала „Дървото на живота” отвори собствена пекарна в близост до НДК, а приятелите му помагат в бизнес начинанието като ще щракат пред заведението и публикуват снимките в социалните мрежи. Освен сладкиши и банички, в закусвалнята на Башо се предлагат свежи салати и вино.

Клиенти на Рахал обаче се оплакаха, че актьорът с българо-ливански произход е включил в менюто нещо доста необичайно. Алкохолът имал различна цена, в зависимост от това дали се взема за вкъщи или се консумира на място. Актьорът сложил такса от 5 лева за всеки, който си купи бутилка вино, но реши да го пие в заведението.

                                                  Башар с последното си гадже – Райна

Това е първият бизнес проект на Рахал извън артистичния бранш. От години той има собствена актьорска школа, в която подготвя кандидат-студенти за НАТФИЗ. 80% от възпитаниците му успяват да влязат в театралната академия, а след дипломирането им актьорът им ходатайства да се уредят с някоя и друга роля. Колегите на Башо от гилдията обаче са скептични за новото му поприще, пише “Уикенд”. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Истинска война пламна между наследниците на прочутата врачка баба Станка.…