НАЙ-НОВИ:

Баскетболният Берое ще участва на силен турнир в Унгария

Баскетболистите и треньорският щаб на Берое заминаха за Унгария, където старозагорци ще вземат участие в престижен приятелски турнир с отбори от три страни. Това са тимовете на Ретимно(Гърция), Аполон(Кипър) и домакините от едноименния унгарски град Кьорменд, разположен в близост до границата с Австрия и недалеч от прочутото езеро Балатон. Тази нощ беройци кацат в столицата на Словакия – Братислава, откъдето ще се отправят към града-домакин. По програма срещите ще се проведат на 13 и 14 септември.

Преди няколко седмици Берое получи покана да се включи в турнира от домакина Кьорменд. Надпреварата е част от предсезонната подготовка на тима, в която основната задача пред треньорското ръководство остава обиграване на отбора и подготовка в максимална степен за старта на новия сезон. От тима вече заявиха още преди първата контрола срещу Академик(София), че резултатите в тази фаза на подготовката не са от значение. Берое получава изключителен шанс да премери сили с чуждестранни съперници преди плейофните сблъсъци от ФИБА Европа срещу един от най-силните холандски отбори – ЗЗ Лайден.

Всички налични баскетболисти на Берое отпътуваха с отбора за приятелския турнир в Унгария! Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Първото дело за унищожени дюни затъна в процедурни спорове. Съдът…