НАЙ-НОВИ:

Баретата – изцяло оправдан за престъпна група и разпространение на наркотици

Златомир Иванов – Златко Баретата не е бил ръководител на организирана престъпна група и не е търгувал с наркотици в периода от 2011 и 2013 г. в София и по Черноморието. Това е изводът на Върховните касационни съдии в окончателната присъда по процеса срещу Баретата и още 9 други, сред които и нашумелия в последно време Ивайло Борисов – Ториното. Ториното също е оправдан напълно по решението на ВКС.

[ad id=”225664″]

Златомир Иванов е оправдан и по обвинението за отнемане на чуждо имущество – мерцедеса, с който се яви в Съдебната палата, когато срещу него бе извършено покушение, съобщи Канал 3.

Припомняме, в края на януари 2013 година на стълбите на Съдебната палата в центъра на София бе стреляно срещу Баретата от таванските помещения на кооперация. Тогава Златомир Иванов се яви в съда, за да обжалва присъдата си от 17 години затвор като ръководител на ОПГ и подбудител на убийството на Румен Стефанов – Алфа.

[ad id=”263680″]

Собственикът на автомобила пред съда заяви, че е предоставил доброволно на Баретата автомобила, въпреки че преди това пред полицаите е дал показания, че возилото му е било иззето с насилие.

Освен Златко Баретата и Ивайло Борисов – Ториното по делото за организирана престъпна група бяха съдени още 7 наркодилъри. Стефан Грозданов, Петър Цветанов, Тодор Цветанов, Тихомир Стоянов, Кристиян Лалев, Добромир Добрев и Галин Лазаров получават с решението на ВКС присъди от различен срок – от глоба в размер на 1000 лв. до 5 години лишаване от свобода..

[ad id=”237001″]

Златомир Иванов, Ивайло Борисов, Златко Гочев, Тихомир Стоянов и Галин Лазаров са оправдани напълно по обвинението за участие в организирана престъпна група. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 23.03.2018 г., в сектор "Пътна полиция" при ОДМВР -…