НАЙ-НОВИ:

Бабикян към Борисов: Жалък си. Ще си останеш домашното пиле на Сокола

Пиар специалистът Арман Бабикян, който заедно с адвокат Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков е сред основните организатори на протестите за оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, публикува гневно обръщение във фейсбук към министър-председателя Бойко Борисов.

Поводът за него е поредната ескалация на напрежението след като се разбра, че бившият премиер Ренета Инджова, която подкрепя активно протестите срещу властта, е в Пирогов със счупена китка след като неизвестен я е блъснал и след като цяла нощ микробус на майките за деца с увреждания от “Системата ни убива” бе блокиран пред Софийския университет от полицията.

Ето какво написа Бабикян:

“Бийте бивши министър – председатели, блокирайте майки, бийте студенти зад колоните на Министерски съвет, пращайте мутри и провокатори, проследявайте Отровното трио, арестувайте “хулигани” като адвокат Минчо Спасов, арестувайте камиони с колони за митинга…Моля Борисов, не спирайте! Всички видяха безсилния страх и злоба. И слепите прозряха действията на мутрите. Мисирките никога няма да стигнат до орлите на Орлов мост, а ти ще си останеш домашното пиле на Сокола. Жалко за вас, че сте толкова жалък.”

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Продължава блокадата на пътя Стара Загора-Хасково. Вече над 40 часа…