НАЙ-НОВИ:

Ате Пласт: „Да започнем на чисто“

Мениджмънта и служителите на старозагорската фирма Ате Пласт ООД отбелязаха приключването на извънредното положение на 13 май като запретнаха ръкави и почистиха двора на компанията и територии около своите производствени бази, давайки своя добър пример.

Кампанията бе под наслов „Да започнем на чисто“ и е продължение на активностите от CSR програмата /корпоративна социална отговорност/ на Ате Пласт ООД от преди и по време на извънредното положение.

„След тези два месеца на размисъл и промяна в начина ни на живот и навици сме още по-убедени в необходимостта и важността на природосъобразния начин на живот, подкрепата на кръговата икономика и личната ни отговорност към опазването на околната среда“ заяви Мария Жекова, управител на Ате Пласт ООД.

Тя апелира за по-отговорно отношение към отпадъците.
Като отговорна съвремена компания, следваща своята политика за опазване на околната среда, Ате Пласт ООД инвестира непрекъснато в нови по-икономични технологични линии, които им позволяват да бъдат по-гъвкави благодарение на тяхната енергийна ефективност и производствени възможности.

В своето продуктово портфолио фирмата предлага 4 варианта на изделия, които ще намалят замърсяването на околната среда и ще изпълнят новите изисквания на потребителите за по-устойчиво развитие. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Парламентът създаде комисия, която да следи за разходването на публичен…