НАЙ-НОВИ:

Астросъветът за днес: Поискайте прошка от всички, които сте обидили

Луната е в знак Рак до 09:12ч на 20 април – повишава се чувствителността, емоционалността. Нежелателно е да се отправят критики и забележки.

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Хората сега с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на капризи, неустойчиво настроение и изразяване на претенции.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът.

7 лунен ден до 10:23ч на 18 април (от 09:38ч на 17 април)

8 лунен ден от 10:23ч на 18 април до 11:16ч на 19 април

Денят е доста труден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Денят е подходящ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате енергията си, тъй като е голяма вероятността за това.

Вслушайте се в гласа на своята интуиция. В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяйте време за развитие. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В  този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата – от предишни грехове, тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

Всички малки спорове трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се роди сериозен конфликт и да се стигне до силна неприязън на един към друг. Настроението и емоциите излизат извън контрол. Изглежда, че се чувствате прекрасно, усмихвате се на света около вас. И след един миг всичко наоколо започва буквално да ви дразни, да вбесява. Подобно преминаване от една крайност в друга ясно показва, че вътрешната структура на човека претърпява глобални промени. Осмият лунен ден е особено труден за фините натури, които са чувствителни към всякакви трансформации. Ако имате избор, тогава е добре да прекарате 8 лунен ден с най-добрите си приятели, близки роднини или с тези, които имат интереси, подобни на вашите. В такива компании едва ли ще срещнете провокативни ситуации. Поддържайте ума си чист, спокоен.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се препоръчва.

29 слънчев ден Ден на благи начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви, за четене на умни книги. Добре е да се медитира. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

Най-нови
Виж още:
Чехия експулсира 18 служители в посолството на Русия в Прага…