НАЙ-НОВИ:

Астроложката съветва: Денят е подходящ за любовни срещи!

Луната е в знак Везни носи добро и радостно настроение.

Прави ви по-контактни, може да ви се прииска да се срещнете със стари познати. Прекарайте малко време в приятна компания.

Цялата тази космическа обстановка ще повлияе добре върху семейните отношения, прогнозира астроложката Ивелина Пенчева.
[ad id=”225664″]
Ето какво още предрича тя:
В духа на семейните традиции ще се поддържат спокойни и мирни отношения, търсене на компромиси. Отложете разговорите за работа, битови неуредици и паричните проблеми.
Денят повече подхожда за любовни срещи.
Бъбреците да не се претоварват, пийте по-малко течности и избягвайте алкохол.
5 лунен ден, който започва от 10:30ч и продължава до 11:32ч на следващия ден.
Символ на деня е Еднорога, обозначаващ вярност към принципите и дълга.
Един от съдбоносните дни на лунния месец. Добър е за осъществяване на вашите планове, ако вие сте настроени решително за успех, но ако имате и най-малкото съмнение, то по-добре ги отложете.
В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си.
[ad id=”225664″]
Денят подхожда за кардинални изменения в много сфери, но не за сметка на новите възможности, а за подобрение и укрепване на вече съществуващите. Прекрасно време за усвояване на знания.
В този ден трябва да разделите околните на две категории – на помагащи и на пречещи за хармоничното ви развитие, тъй като условно влиянието на “лошите” хора днес е по-засилено. Вие също не допускайте да имате недоброжелателно отношение към околните.
Всички добри начинания трябва да бъдат довеждани до край, иначе тяхната незавършеност може да доведе до беди и проблеми.
Този ден може да подложи на проверка принципите ви. Да се започват нови дела не се препоръчва, но може да довършвате започнатото.
[ad id=”225664″]
Пазете своето имущество. Ако загубите днес нещо, повече няма да го намерите.
Всички въпроси свързани с финансови въпроси по-добре отложете за друго време.
Бъдете внимателни към храната. Трябва да сте сити, но не и преяли. Единственият ден, в който храната изгаря без остатък и се преобразува в тъканите.
Може да се водите от инстинктите си. Противопоказна е месната храна, но не трябва да гладувате.
Добре е в този ден да се пътува или ако поплачете на сън или на яве. Така се изчиствате.
Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството.
Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, дори като алхимичен процес. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сексът в пети лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ.
Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата. При подстрижката от една страна ще задействате процеса на съзидателното обновление (здраве, лична енергия, харизмата), а от друга с отрязаните коси ще ви напуснат такива емоции като недоволство, безпокойство, униние, завист. Някои твърдят, че днешната подстрижка способства не само растежа на косите, но и на имуществото. А защо? Отговорът знае само Луната….
Източник: Blitz.bg

Виж още:
Промени в организацията на движение във връзка с предстоящото честване…