НАЙ-НОВИ:

Артистични деца от Стара Загора влязоха в роли по приказка на Елин Пелин

В изпълнение на Националната стратегия за повишаване на грамотността и по случай ромския празник „Банго Васил“, известен още като Ромската Нова година, второкласници от ЦДО при СУ „Христо Смирненски“-Стара Загора, с ръководител госпожа Велина Йотовска, гостуваха на 24-та детска градина „Радост“. Те представиха пред своите по-малки приятели драматизация на приказката „Глупавият вълк“ от Елин Пелин.

Децата се радваха от сърце и бурно аплодираха изпълненията на талантливите актьори, влезли в ролите на симпатичните прасенца, умния кон, хитрия шивач и досетливия овен, които се отървават от гладния вълк, като винаги му поставят някакво условие.

Илия Христов в ролята на непоправимо глупавия вълк и Снежана Фанева в ролята на разказвача очароваха публиката със своя артистизъм. Събитието не мина без традиционното сурвакане и пожелание за здраве и дълголетие.

За своето изпълнение малките артисти бяха наградени от г-жа Петя Делиева – директор на детска градина „Радост“, с шоколадови лакомства. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Луната се движи на празен ход от 14:13ч до 17:44ч.…