НАЙ-НОВИ:

Арман Бабикян: Преди Мая Манолова не знаехме, че има институция омбудсман!

Аз си мисля, че преди Мая Манолова въобще не знаехме, че има институция омбудсман. Тя успя да повиши рейтинга на омбудсмана. Сега тя е като Бойко Борисов, защото той също нямаше общински съветници, когато беше избран за кмет, заяви политическият анализатор Арман Бабикян в ефира на БТВ.

От Манолова не може да очакваме да бъде тихото и усмихнато лице на този, който се разпорежда в София, подчерта анализаторът. И допълни: “Тя не може да бъде параван!”

Според него за Манолова не може да се предположи, че някакви тихи гласове й нашепват.

“Битката за София е много сериозна. Фандъкова наистина е много добра и възпитана. При Манолова говорим за един човек, който каквото му е налицето, това му е на устата. Тя никога не е била абсолютно съгласна с Корнелия Нинова, както и с другите лидери на тази партия. С Манолова можеш да се скараш и тя ще ти каже всичко в очите. Ефектът от хвърлянето на кал по време на предизборната кампания е винаги един и същ – хората се разочароват и твърдите ядра на партиите крачат бодро към урните”, посочи още Бабикян. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Съпругата на сина на Апостол Карамитев завършила успешно курса си…