НАЙ-НОВИ:

Антон Тодоров: БСП създава паралелен прочит на реалността

“Голяма част от българите са дръпнали напред”, обяви бившият депутат визирайки икономическото благосъстояние

“БСП и компания създават паралелен прочит на реалността.” Това заяви в интервю за „Фокус” бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров.

“Оказва се, че в грандиозния пример за срива на външните инвестиции, числата са неверни. Само до края на септември имаме над 800 млн. евро инвестиции, но никой не добавя още около 700 млн. договорени външни инвестиции по така наречените 19 инвестиционни предложения, които ще бъдат реализирани до края на годината. Тогава ще видим, че имаме около 1 милиард и 600 милиона, което е почти двойно на това, което се говори от парламентарната и извънпарламентарна опозиция. Кога най-накрая ще влезе в публичен оборот числото 52 милиарда експорт, който България има за 2017 г.“, коментира той.

Антон Тодоров каза още, че темата за обществената и правителствената оценка на икономическите данни е грандиозна манипулация, защото протестиращите са малка част от цялата нация. “В отделните градове няма дори и хиляда протестиращи”, добави той.

“Голяма част от българите е дръпнала напред в личния си дневен ред. Видимо е състоянието на мобилния парк, къщите и апартаментите на хората, както и оборотът на големите вериги магазини. Влоговете в банките са 77 милиарда”, посочи Антон Тодоров. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
За системни усилия за проучване и използване на уязвимите страни…