НАЙ-НОВИ:

Антон Кутев обяви за абсурд избора на Марияна Николова за вицепремиер

„Марияна Николова не е наясно какво се изисква от нея като вицепремиер. Изглежда уплашена и знае, че това място не е за нея, коментира в ефира на бТВ депутатът от БСП Антон Кутев.

“Изобщо явно на България изобщо не й върви с вицепремиерите, и то доста отдавна е тръгнало някакви хора да стават. Според мен е случайно вицепремиер и аз не виждам някакво смислено основание тя да бъде вицепремиер. Очевидно тя има конкурентни предимства, за които аз не знам. Валери Симеонов сигурно е по-запознат, но това, което виждам като публичност, е абсурдно тя да е вицепремиер“, каза още Кутев.

Депутатът коментира и факта, че тя е избрана без гласовете на „Атака“. По думите му този, който ще се бори на практика за коалицията, ще е Волен Сидеров. “Целта на Сидеров е да събори по някакъв начин правителството, като изтегли гласовете на Патриотите”, уточни депутатът.

„Рано или късно ще се оттегли Каракачанов, но според мен може да се правителството ще падне преди това. Просто стъпките за освобождаването на Валери Симеонов дойдоха много късно“, каза Кутев по въпроса за исканата оставка на министъра на отбраната Красимир Каракачанов от Волен Сидеров.

„Правителството ще падне преди да се оттегли Красимир Каракачанов. Недоволството в хората вече е факт, сега то търси къде да се изрази. Проблемите ще се задълбочават и това ще доведе до тежък крах на правителството“, прогнозира депутатът. Той отрече БСП да стои зад протестите. По думите му няма да е честно опозицията да се възползва от чуждото недоволство.

„Въпреки това ще се опитаме да придвижим парламентарно всички искания на протестиращите“, увери депутатът от опозицията. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
В сутрешния блок на Нова телевизия Симеон Бойков, собственик на…