НАЙ-НОВИ:

Антимафиоти са открили склад с над 100 кг различни наркотици и автомати

Антимафиоти са открили склад с над 100 кг различни наркотици и автомати в София. Подозират, че той е на разбитата преди дни престъпна група на Радмил Ранов – Радо Ланеца, съобщи “24 часа”

Той е сочен за един от тримата лидери, заедно със Стъклето и Телето, а наркомрежата им е считана за една от най-мащабните в страната. Информацията за открития склад потвърди зам.-главният прокурор Иван Гешев, но посочи, че повече подробности ще има по-късно през деня.

“На атаките срещу прокуратурата ще отговорим по един начин – с работа. Независимо дали става въпрос за организирани престъпни групи, които тровят децата ни, както в случая, или за хора, които тормозят бабите и дядовците, майките и бащите ни в малките населени места. Поздравявам колегите от ГДБОП и Специализираната прокуратура за добрата работа по случая”, каза Гешев.

По неофициална информация количеството дрога в склада е смаяло разследващите. Освен наркотици и оръжия, ползвани за сплашване от бандата, антимафиотите са открили и т.нар. “счетоводни тефтери” на групата. Бандата е търгувала дрога из цялата страна от поне 4-5 години, твърдят от разследването.

С обвинения засега са 32-ма души. 25 от тях се издирват, сред които и сочените за лидери. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
В периода от 15.02.2019 до 4.08.2019г. на територията на град…