НАЙ-НОВИ:

Андреа избяга от Кобрата в Румъния

По всичко личи, че тя прекарва значителна част от времето си именно в северната ни съседка. Фото от официалните й профили в социалните мрежи я показва директно от спалнята й в Букурещ.

[ad id=”225664″]

От клю-клю станциите шушукат, че блондито трайно се е преселило там и дори си е наела луксозен дом, който да обитава. Не е изключено да си е закупила имот, тъй като наистина по-често е засичана в Румъния, отколкото в България.Впечатление прави, че половинката й – Кубрат Пулев, посещава съвсем различни дестинации от тези на Андреа. Когато тя е била в Кипър, той пък се е отбелязал от Чикаго, а сега той е в Палма де Майорка, а тя – в Букурещ…В края на миналия месец се заговори, че Кобрата бил бесен от изтеклото в интернет видео от нейно участие, на което фен й снима дупето под полата. Дори се появиха спекулации, че двамата с боксьора са се разделили заради това.Различните им локации донякъде потвърждават хипотетично клюката, че може би наистина не са заедно.

[ad id=”263680″]

Тогава остава мистерия с кого Андреа дели тази огромна спалня, която виждаме на снимката.Нищо чудно заради работата й да се е закотвила в Румъния, тъй като тя е близка с доста хитмейкъри и музиканти там, с които отдавна работят заедно. След като напусна „Пайнер“, русокоската категорично показа с действията си, че в България й е тясно, а в чужбина я боготворят, и реши да насочи творчеството си към по-мащабните хоризонти.Пулев, въпреки че качва екзотични снимки, на които скача от скали в красивите млечно-сини води на Палма де Майорка, не се е отдал на пълни удоволствия, а е там на тренировъчен лагер.

http://BNews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителния акт срещу…