НАЙ-НОВИ:

Америка онемя! Българин, който се бие за Путин, унижи гордостта на САЩ

Всички в Америка онемяха! Българин унижи гордостта на САЩ. Роден исполин, Владимир Путин и символа на американците бяха замесени в скандални за янките кадри.

12-кратен шампион в тежка категория, лицето на Федерацията, символът на кеча, любимецът на милиони – Джон Сина бе пометен на ринга от Александър Русев. Нещо повече българинът гордо развя руското знаме, след като се разправи с фаворита на Щатите.

[ad id=”225664″] Исполинът Русев се бие за честта на Владимир Путин и на американска територия си позволява да унизява янките.
Както е известно президентът на САЩ Доналд Тръмп и Путин са в  обтегнати отношения.

Гордостта на Щатите в кеча Джон Сина освен, че загуби от българин, защитаващ цветовете на Русия, бе принуден да чуе следните думи:

„Искаш реванш на Кечмания. Ти си нищо за мен. Няма значение къде ще те хвана, винаги ще губиш. Кажи, защо да ти давам шанс. Ти беше великият Джон Сина, но сега аз съм най-големият в кеча“, заяви Александър Русев в лицето на любимеца на Америка, развявайки гордо руското знаме!

[ad id=”218548″]

Конфликтът Тръмп – Путин, САЩ – Русия, макар и косвено е пренесен на ринга на Федерацията, а там един българин не спира да унизява най-големия любимец на американската публика Джон Сина, което едва ли ще се хареса дори на съветниците на самия американски президент.

В момента, в Световната Федерация по Кеч доминират 1 българин и Русия за ужас на янките! Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
По име Мария Луиз Чиконе е родена в Бей Сити,…