„Американчето“ на ДесиСлава чукна 18!

С щуро парти големият син на ДесиСлава – Майки, посрещна 18-годишния си рожден ден.

„Честито пълнолетие, мое прекрасно момче! Много щастие и късмет. Бъди Господар на мечтите си, постигай всичко с лекота в живота. Бъди заобиколен от много истински приятели … много обичан и обичащ!! Попътен вятър!!!Обичам те мноооого!!!! „, гласи поздравът на ДесиСлава към сина й в Instagram.

Купонът започва в пловдивски ресторант, където семейство и приятели поздравиха рожденика подобаващо. Гласовитата му майка отправи музикален поздрав към Майки. Тортата на момчето беше триетажна и черна. За празника Деси се изтупа в наситено розова рокля, пише в. „България Днес“.По-късно купонът се пренесе в дискотека, където, обграден от десет ки млади момичета, Майки завърши вечерта. Една от гостенките беше Дениз Йозджан, дъщеря на певицата Лияна. Майки е плод на американската любов на гласовитата блондинка, който е българин и се казва Михаил. Мъжът е знакова личност и ДесиСлава не само открива пътеката на “американските турнета” за своите колежки, но и се влюбва в него. Толкова е влюбена, че се оттегля за малко от подиума, за да му роди син. И ето, днес „американчето“ на Деси вече е на 18.

Младежът е оставил в миналото закръгленото телосложение. Пораснал е и днес е строен и висок. Синът на ДесиСлава изглежда повече от страхотно. Макар все още да е много млад, Майки е добил характерен мъжествен вид. В социалните мрежи той демонстрира близки отношения с най-различни красавици.

 


image0 (9K)