НАЙ-НОВИ:

Американка уби децата си, за да се сношава на спокойствие с кучето си

Властите в американския щат Пенсилвания повдигнаха обвинения на 36-годишната Лиса Снайдер, обвинена в убийството на двете ѝ деца – на 4 и 8 години.

В процеса на разследването Снайдер е обяснила, че децата ѝ сами са решили да си отнемат живота. По думите ѝ 8-годишният ѝ син от дълго време е обмислял да се самоубие заради непрестанните подигравки на съучениците му заради наднорменото му тегло. Тя допълва още, че синът ѝ не е искал да умре сам, поради което 4-годишната му сестри също се обесила с него ”в знак на солидарност”, пише Новини.бг.

Според прокуратурата обаче нито едно от твърденията, изказани от обвиняемата, не отговаря на истината, не са били намерени и доказателства, които да подкрепят тезата ѝ. В училището, където е учило момчето, са категорични, че никой не му се е подигравал на теглото.

Прокуратурата по делото изрази становището, че Снайдер умишлено е умъртвила децата си, за да не ѝ пречат да се съвкуплява с кучето си, тъй като в дома ѝ било намерено и тялото на домашния ѝ любимец, по което имало следи от физическо и сексуално насилие, информира CNN.

В един от личните имейли на жената пък разследващите намерили информация за това как може да се отровят хора чрез използването на въглероден оксид.

Срещу обвиняемата вече са повдигнати няколко обвинения, като ѝ е насрочена и психична експертиза.

Адвокатът на Снайдер отказа каквато и да е информация по случая.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Поклонението пред голямата българска актриса Стоянка Мутафова ще бъде в…