НАЙ-НОВИ:

Алекс Сърчаджиева в компанията на тайнствен мъж

Алекс Сърчаджиева, която съвсем скоро ще видим като атрактивна водеща на новото риалити по Нова тв “Игри на волята”, не страда от мъжко внимание.

Актрисата, която преди 7 месеца загуби съпруга си Иван Ласкин и се опитва по всякакъв начин да не дава израз на болката, която сковава душата й, вече има нова компания.

Тези дни вдовицата на Ласкин бе ухажвана край морето от двама мъже едновременно. Те обсипваха Сърчаджиева с внимание, а на моменти дори флиртуваха с нея. На задявките им тя отвръщаше със смях, пише “Уикенд”. В момента Алекс е на Южното Черноморие заради новия риалити формат, който се снима на затънтения плаж “Липите” край Синеморец. Заедно с нея е и малката й дъщеричка София. Малката имаше час в сърф училището на плажа, затова майка й я предаде на инструктор.

През по-голямата част от деня Алекс е на снимки, но в късните следобедни часове те ходят на плаж. Онзи ден, например, Сърчаджиева и София газеха горещия пясък в компанията на двамата младежи. Най-вероятно те са колеги на Алекс от риалитито. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Полицаи и пожарникари са разбили врата на апартамент в бл.…