НАЙ-НОВИ:

Алекс и Дани Петканови били пред развод, едва спасили брака си

Тежки моменти са помрачили семейния живот на Даниел Петканов и жена му Алекс, споделя самия Дани. Моделката и телевизионерът са били пред раздяла няколко месеца след раждането на първия им син Габриел. Грижите около детето, промяната на ежедневието и притеснението с отглеждането на момченца са били повод за чести скандали между младите.

“Не е лесен съвместният живот, особено когато си женен и имаш дете. Това е голямо изпитание. Алекс е много млада и не й е лесно, защото детето е голяма отговорност. Обичаш го, но искаш още много неща да можеш да правиш за себе си. Имали сме много трудни моменти, в които не можем да се гледаме. Минавало ни е през главите дали изобщо има смисъл да продължаваме да сме заедно”, разказва Петканов в свое интервю.

Известната светска двойка обаче успява да преживее кризата в брака си, като голям принос за това има майката на Петканов, която често помага на младото семейство. Така моделката и тв водещият успяват да работят, да се развиват, дори да се забавляват.По думите на Даниел това ги спасило от мрачните мисли за развод.

Алекс и Дани дори вече мислят в една и скоро виждат втори наследник в общото си бъдеще, писа „България Днес”.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Полицията в Стара Загора няма да допусне протестиращите да блокират…