Александър Томаш: Моите лични цели са много високи

Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че на този етап отбора търси да привлече един или двама централни защитници.
[ad id=“225664″]
„Рестартираме. Моите лични цели  са много високи. Искам да видя този стадион да е пълен. Когато това наистина се случи, всичко ще се случи от само себе си“, коментира Томаш.
„Нашата задача е от днес да работим неуморно и всеотдайно. Трябва да развием игровия си стил“, добави той.
[ad id=“263680″]
„Искаме да бъдем по-доминиращи и по-гъвкави. Да не допускаме същите грешки, които допуснахме през миналата година. На база тази работа, която искам да свършим, резултатите няма как да не се случат. Ние сме длъжни да си поставим високи цели.“
„Търсим централни защитници – дали един или двама ще преценим.
На всички други позиции сме окомплектовани. Ако излезе футболист, който може да вдигне нивото, качеството и класата на отбора, след консултации с ръководството, ще преценим дали трябва да бъде привлечен“, продължи наставникът на Берое.
[ad id=“236993″]
„От миналото лято казвам, че няма да бързаме относно избора си на централен нападател. Бяхме набелязали централни нападатели, които ги купиха отбори за доста пари. Селекцията е много трудна. Щом са подписали с Берое значи сме преценили и сме се опитали да минимализираме риска“, допълни треньорът на старозагорци.
[ad id=“236999″]
„Берое е жив, иска да се развива. Отборът иска да достигне клубът. За качеството на футболистите не мисля, че сега е моментът да ги коментираме.“
„Най-важното е да се надгражда. Вярвам в екипа си, вярвам в ръководството, в себе си и във футболистите. Имаме всички предпоставки. Премина една година, в която имаше моменти, когато корабът се разклащаше, но успявахме да се стабилизираме. Вярвам и се надявам, че ще успеем да надградим. Искам го и за това работим“, каза още Александър Томаш.

image0 (9K)