НАЙ-НОВИ:

Александър Томаш категоричен: В Берое няма да има повече освободени футболисти

Наставникът на Берое Александър Томаш разкри плановете за зимна селекция. Те няма да са мащабни, а в същото време не се очаква да има раздяла с повече от наличните играчи. Така единственият напуснал ще се окаже румънецът Драгош Фирцулеску.

“Единственият освободен играч ще е Фирцулеску, няма да има други. През лятото привлякохме 8-9 играчи, така че сега е моментът да се подсилим само с един или двама. Аз и екипът ми сме трудни за привличане на играчи, защото трябва да сме убедени, че те ще ни помогнат.”

“Ако не успеем да намерим такива качествени играчи, на лагера ще имаме повече млади момчета. Не искам да нарушаваме баланса в съблекалнята. Откакто съм треньор на Берое, не контактувам с мениджъри. Имаме екип, който наблюдава предложените играчи, но аз имам последната дума.”

image0 (9K)

“Опитвам се да давам шанс на повече българи, а чужденците ни да са млади – до 25 години. За мен е важен целият отбор, а не дали българи или чужденци са водещи в него”, сподели треньорът на Берое в актуално студио “Дерби” и разкри какви са целите пред него и пред клуба.

“Не мога да си правя самооценки, аз съм извънсистемен играч. Благодарен съм на собствениците, че са създали едно уникално място за работа. Няма разминавания между мен и тях за целите ни. Искаме Берое да се превърне във водещ клуб в България. Личната ми цел е много висока и гледам само нагоре. Знам, че ще има спадове, но това ме прави по-добър”, сподели още Томаш.

Накрая той беше попитан и дали има възможност в Стара Загора да заиграе Димитър Бербатов, с когото двамата са добри приятели и особено като се има предвид, че нападателят тренира известно време с отбора. Томаш директно избяга от темата и отговори с: “Желая весели празници на всички и когато има повече позитивизъм в българския футбол, ще се радваме на по-високо качество.” Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Европейската комисия наложи глоба от 77 милиона евро на Български…