Александър Симов: Некрологът на кабинета е написан

„Доверието към патриотите драматично намалява и това беше един от аргументите на Волен Сидеров да поиска оставката на Красимир Каракачанов“, коментира социалистът.

„Конструктът на правителството е счупен на ниво доверие. Всяко решение оттук нататък ще е криза. От лятото сме в такъв цикъл на обществена експлозия. Ако властта иска да обвини за всичко опозицията, нямам нищо против, това повдига моето самочувствие“. Това заяви пред бТВ депутатът от БСП Александър Симов.

„Брифингът за оставката на Валери Симеонов беше апотеоз на цинизма. Той е човек, изпълнен с реваншизъм. В Обединените патриоти текат буреносни процеси. Не мога да си представя как в парламента ще работят заедно Волен Сидеров и Валери Симеонов. Излиза въпросът за лидерстявото в парламентарната група. Доверието към патриотите драматично намалява и това беше един от аргументите на Волен Сидеров да поиска оставката на Красимир Каракачанов“, коментира социалистът.

„Некрологът на кабинета е написан, той трябва да се залепи на стената. Не мога да прогнозирам кога ще се случи това, не съм пророк. Има обаче процеси, които са изтървани от контрол. БСП подкрепя, но не стои зад протестите. Днес имаме заседание на ръководството на партията, на което ще решим, дали да се регистрираме в пленарната зала“, каза още червеният депутат.


image0 (9K)