Алгафари отново погна президента: Радев сгафи и за Венецуела

Президентът направи гаф. Има неща, за които човек трябва да си направи сметка, преди да се изкаже. Трябваше да си зададе въпроса „България с кой е в съюз?“ Това каза в ефира на Канал 3 политическият пиар Нидал Алгафари по повод позицията на президента Румен Радев във връзка със ситуацията във Венецуела.

По този начин той показа, че се разграничава от позицията на правителството и че е по-близък до Русия. Във вътрешнополитически план това може да е плюс за него, но във външнополитически план не може да има разнопосочни позиции, заяви Алгафари.

Президентът по-скоро залага на игра, която е след време, вероятно за някакъв проект, по който може би ще го тласнат да тръгне. Надявам се, че ще има достатъчно мъдри хора да му припомнят какво направиха негови предшественици като Георги Първанов и Петър Стоянов, коментира политическият пиар.

Бих го посъветвал да играе ролята на обединител, да показва лошите страни и на едните, и на другите, а ако спечели втори мандат, тогава може да бъде някаква реална опозиция. В първия мандат смятам, че това е грешка, каза още Нидал Алгафари.


image0 (9K)