НАЙ-НОВИ:

Албена Вулева се цани за камериерка в Кипър

Бившата тв водеща Албена Вулева е взела твърдото решението да напусне България. Преди броени дни устата дама замина за Кипър и сподели, че е започнала работа там. Тя не уточни какво точно ще върши на острова, но загатна, че вече е част от т. нар. „обслужващ персонал”.

Квартирата на Албена се намира в Паралимни, а местоработата й е в Протарас. Всеки ден тя изминава с автобус разстоянието между двете градчета, но това не й тежи. „Срамна работа няма. Не се притеснявам от нищо”, категорична е риалити звездата. Според наш източник, Вулева се е цанила за рецепционистка и камериерка.

През последните месеци Вулева нямаше сериозни ангажименти и се занимаваше единствено с личната си дизайнерска линия за бижута „Хаял”. Тя усърдно изработваше гривни и други аксесоари от различни материали, а после ги предлагаше за продажба в интернет на символични цени. Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе особено доходоносно и накрая на Албена й се наложи да си намери истинска работа.

Авторката на култовото някога предаване „Сигнално жълто” взе тлъст хонорар за участието си в риалити шоуто „ВИП Брадър”, но той бързо се стопил през широките й пръсти и от него не останал и лев. Случило се така, че познати й предложили работа в Кипър с добро заплащане и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с приличен наем и отлетяла за острова.

„По цял ден бачкам на тръстиката… Работническа класа!”, ожали се Вулева пред приятелите си в социалната мрежа. Тя документира голяма част от ежедневието си в снимки и даже се закани да изготви „репортаж за перипетиите на българския гастарбайтер в Кипър, както и специалната поредица по темата в Ютюб”. От фотосите става ясно, че Албена работи в хотел. Макар че се труди усилено, блондинката намира време и за забавления. В свободните си вечери тя се наслаждава на местната кухня и излиза с колеги.

Почитателите на Вулева я поздравиха за смелостта да започне ново начало. Тя отдавна искаше да замине за чужбина, но в мечтите си се виждаше установена в Истанбул – нейният любим град и бленувана дестинация. За съжаление, копнежите й не успяха да се сбъднат и реалността я изпрати в Кипър, пише “Уикенд”.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Турски ТИР едва не убил на място двама души в…