НАЙ-НОВИ:

Албена Вулева се прави на ВИП, но миналото й е…

Аз имам кариера и се трудя на телевизионното поприще, а такива като теб нямат място в предаване като „Биг Брадър“ “, крещеше преди дни Албена Вулева по адрес на друга участничка в телевизионното шоу – Никита.

За да демонстрира увереност и самочувствие, Вулева изтъква себе си като ВИП персона, но зад думите й се крие смущението от първите й стъпки в телевизията, писа изданието „Галерия“.

Албена изгрява на небосклона през 90-те като “момиче на късмета” в шоу „Невада“. Близки до нея разказват, че в шоуто тя се е чувствала потисната от строгия и взискателен шеф Къци Вапцаров. Някои от другите му асистентки – Гала, Ива Екимова, получиха по-голямо признание впоследствие, а и в обществото ги приемат за по-известни от Албена Вулева.

Тя успява да придобие популярност години по-късно, когато започва да сее негативизъм по адрес на родните знаменитости в култовата си продукция „Сигнално жълто“ по ТВ СКАТ. Нападките и позорните обстоятелства, в които поставя популярните личности, са й коствали какво ли не – псувни, заплахи за бой и нападения над екипа, както и халба бира в лицето от Слави Трифонов, заради която тя реши да го съди, но така и не получи възмездие.

В предаването си тя оплюваше злобно всички, най-вече фолк певиците, които уж ненавижда. Свидетели разказват, че Вулева често въртяла гьобеци на частни купони именно на тяхната музика, пише bnews.bg

Това се видя и на нощното парти, разиграло се в Къщата на “Биг Брадър”.

Говори се, че Вулева се срамува и от брака си, в който е встъпила на 19 години по принуда, както тя заяви пред съквартирантите. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
2019 е годината на Кафявия земен глиган според Китайския хороскоп. Започва…