Акценти на ЗАРАТА от 18 ноември 2018 година

Вълна от протести заля България

Вълна от протести обхвана цялата страна. Основните искания са за оставка на кабинета, по-ниски цени на горивата, без увеличение на застраховка „Гражданската отговорност” и данъците за старите коли.

Кошмар! Кола се опита да се вреже в протестиращи в София (видео)

СДВР публикува кадри на Фейсбук страницата си от протеста, който се провежда в момента пред Народното събрание. Автомобил преминава в опасна близост до протестиращите граждани, става ясно от видеото.

Националният протест в София прерастна в шествие по централните булеварди

Полицията поетапно спира движението заради протестното шествие. Няколко минути протестиращите скандираха пред сградата на парламента, след което се насочиха към Орлов мост.

Шефът на президентския кабинет: Готовността на Радев да изслуша Борисов не е покана за среща

„Президентът реторично заяви, че би изслушал и премиерът Борисов по теми като борбата с корупцията, преодоляването на срива на чуждестранните инвестиции, които гонят исторически минимум, но премиерът Борисов скочи тутакси върху тази възможност и откликна, че е готов за среща и го направи по начин, който показва, че не е разбрал посланието“, каза Иво Христов в национален ефир.

Волен Сидеров: С призива за оставка на Каракачанов искам да спася Патриотите

„Моята идея е не да отправя лични нападки към Каракачанов. Не трябва да е водещо егото и желанието да си на някакъв пост на всяка цена. Предложението ми за неговата оставка е призив за съставяне на план за спасяване на коалицията „Обединени патриоти”. В момента тя е в криза и социологията показва, че може би няма да влезем в парламента на следващите избори. С две думи – вървим по стъпките на Реформаторите”, обясни в ефира на Нова телевизия лидерът на “Атака” Волен Сидеров.

Каракачанов отряза Сидеров: При мен с лошо не става, от малък съм такъв! 

“Цяла нощ съм мислил върху творческото предложение на Волен Сидеров и продължавам да мисля творчески”, иронизира той предложението на Волен Сидеров и той да подаде оставка.

Патриотите обсъждат кой може да поеме поста вицепремиер, овакантен от Симеонов

Патриотите вече обсъждат кой може да поеме поста на вицепремиер след оставката на Валери Симеонов. Това стана ясно след изявления на техни представители.

Спас Гърневски: ГЕРБ ще управлява поне още два мандата

Правителството няма да подава оставка, няма да има предсрочни избори и ГЕРБ ще управлява още два мандата. Това обяви депутатът, избран от гражданската квота на ГЕРБ Спас Гърневски.

Живко Тодоров: В собствената си партия премиерът решава нещата светкавично

„Бойко Борисов в собствената си партия решава нещата много бързо. Когато създаде ГЕРБ, той постави правилата, че когато някой сбърка си остава на деня“, посочи старозагорският кмет.

Бизнесменът Христо Янев открит мъртъв в дома си в Свиленград

Починалият бe cpeд yчpeдитeлитe нa мecтния Poтapи клyб и eдин oт нaй-щeдpитe cпoмoщecтвoвaтeли в гpaдa.

Аржентина е в тридневен траур за жертвите от подводницата „Сан Хуан”

Президентът на Аржентина Маурисио Макри обяви тридневен национален траур за жертвите на изчезналата преди година подводница “Сан Хуан”, която онзи ден беше открита от американската компания “Оушън инфинити”, предаде ТАСС.

22-ма арестувани при сблъсъците в Атина

На 17 ноември гръцките студенти отбелязаха с демонстрации годишнина от окървавения бунт на Политехническия университет през 1973 година.

Чакате бебе през 2019-а? Вижте какъв ще бъде животът му

За всички бъдещи родители, които ще посрещнат своето бебе през 2019 г., със сигурност ще бъде интересно да надникнат в бъдещето и съдбата на своята рожба.

Какво прави някои хора по-харесвани от останалите

Има личности, които се отличават от останалите. За тях казваме, че са харизматични. Появата им не остава незабелязана.

Меган няма да отвори подаръците си на Коледа. Вижте защо

След като Меган Маркъл вече е член на британската кралска фамилия и снаха на Елизабет II, бившата актриса ще трябва да коригира някои общоприети коледни ритуали.

 

 


image0 (9K)